...ja taas on pieniä phukseja

Kuva: Riina Parviainen

Fuksi, Fuchs. Korkeakoulujen ensimmäisen vuosikurssin opiskelija. Sitsit. Akateeminen pöytäjuhla korkeakouluopiskelijoille. Mitä saadaan kun nämä kaksi asiaa yhdistetään? No tietenkin fuksisitsit!


Fuksimajurit toivottavat sitsaajat tevetulleiksi juhlaan
Osakunnalla vietettiin tämänvuotisia fuksisitsejä hyvässä hengessä lauantaina 22.9. Ihastuttavia fuksityttöjä oli paikalle uskaltautunut seitsemän kappaletta ja vanhempia opiskelijoita opastamaan parikymmentä. Osa fukseista oli sitsannut jo aiemmin, mutta muutama pääsi kurkistamaan sitsaamisen ihmeelliseen maailmaan nyt ensimmäistä kertaa.


Isäntä juomineen - kyllä kelpasi! Kuva: Riina Parviainen







Mitä fuksisitseillä sitten tapahtui? No samaa mitä yleensäkin! Syötiin (hyvin), laulettiin (aika paljon) ja juotiin (osa vähemmän, osa sitäkin enemmän). Pöydät oli katettu kauniisti, viini oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Fukseille - ja civiksillekin muistutukseksi - kerrottiin hieman sitsien etiketistä ja Karjalaisen Osakunnan historiasta. Kulttuurisihteerimme Kaisa Kortelainen viihdytti juhlijoita kauniilla musiikkiesityksellään. Teinilaulun jälkeen pöydät korjattiin ja oli taas aika jatkojen ja tanssilattian valloituksen. Kaiken kaikkiaan oikein onnistuneet fuksisitsit!

KATRI PARVIAINEN



Näin hyvältä maistui isännän ihmeellinen - pousse-café! Kuva: Riina Parviainen

JEE! Oli hauskaa! Kuva: Riina Parviainen
Kuva: Riina Parviainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti